Blog

Les classes de tricot

Aquesta setmana tornaré a començar les classes de tricot a l’Espai Tex, de la mà del meu mestre Josep Lacomba. Durant els mesos d’octubre i novembre vaig realitzar el primer mòdul del seu curs d’Introducció al gènere de punt. Ara, passats uns mesos de reflexió, reprenc les classes i començaré el segon mòdul.

tricot1 tricot2

M’agrada la tricotosa per que tan sols amb un fil pots crear infinitat de textures, relleus, combinacions de colors….tot es va teixint i entrelligant. A partir de la malla es va creant el teixit que desitgis, les possibilitats són infinites. Els diferents lligats permeten crear un ventall inacabable d’estructures tèxtils. Això fa que el repte, cada vegada que t’asseus davant la màquina, sigui estrepitosament emocionant….a veure què sortirà avui?…. a veure quin relleu crearé avui?….

M’encanta el tricot!

Clara