Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 id="984" html_class="cf7_custom_style_1"]
Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/claramallart.cat/web/wp-content/themes/assemble/framework/modules/title/title-functions.php on line 487

MOETHIKA

Moethika és un projecte de recerca vinculat al residu tèxtil i al seu reciclatge. Es planteja reptes tan de desenvolupament de producte com de circularitat dins la indústria de la moda. El reciclatge tèxtil o l’upcycling son conceptes que pretenen incidir i fer reflexionar sobre la materialitat tèxtil actual. L’acumulació de residus tèxtils, el desmesurat consum de ropa, el seu impacte directe al medi ambient i el resurgiment de l’esclavisme dins del sector de la moda, empeny amb força la voluntat de voler subvertir un sistema estancat, antic i neoliberal que es resisteix a canviar. Donar alternatives reals i promoure noves pràctiques relacionades amb el vestit són algunes de les voluntats del projecte. Experimentar amb la circularitat de la materialitat, la seva qualitat i la seva transformació per poder començar a traçar noves vies productives locals, pausades i reflexives, dins del sector.

www.moethika.com