Llicenciada en Geografia per la Universitat de Barcelona, Diplomada en Disseny de Moda per l’Escola Superior de Disseny IED Barcelona i té un Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny. Actualment doctoranda a EINA-UAB, dins la línea de recerca d’Estètica i Teoria de les Arts.

A través de la pràctica del disseny tèxtil s’articula la recerca teòrica plantejada des de l’ecodisseny, el decreixement i l’ecofeminisme. Aquesta pretén buscar vies per a la construcció d’un nou sistema del vestit.

La docència, la recerca i la consultoria són tres peces claus que es combinen i es retroalimenten entre elles. La ràpida evolució de la materialitat innovadora tèxtil, el debat permanent sobre la sostenibilitat i l’aplicació de nous conceptes, mètodes i processos productius dins l’àmbit de les industries tèxtils creen sinergies que evolucionen les unes amb les altres.

Utilitza l’escriptura i la materialitat tèxtil com a llenguatges i canals combinats per a la transmissió de coneixements, la reflexió crítica i la recerca permanent dins l’àmbit de la sostenibilitat tèxtil.

DISSENYADORA, INVESTIGADORA I DOCENT

dav

DOCÈNCIA

  • Eco-friendly materials and upcycled products, Títol Superior Oficial en Disseny de Moda, LCI Barcelona. Actualment.
  • Ètica i Sostenibilitat en el Disseny, Grau de Disseny i Creació Digital, UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC). Actualment.
  • Metodologies creatives i innovació social. Màster en Disseny Tecnologia i innovació en mode. BAU Centre Universitari de Disseny, 2020.
  • Marketing Ethics, BA (HONS) Marketing and Fashion Comunication, UNIVERSITY OF WESTMINISTER – IED ESCOLA SUPERIOR DE DISSENY DE BARCELONA. 2014- 2020

 

PROJECTES D’INVESTIGACIÓ