Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 id="984" html_class="cf7_custom_style_1"]

BIOGRAFIA

dav

Llicenciada en Geografia per la Universitat de Barcelona, especialitat Medi Ambient i Geografia Urbana i Diplomada en Disseny de Moda per l’Escola Superior de Disseny IED Barcelona, especialitzada en Ecodisseny i Disseny per la Innovació social. Actualment està realitzant el Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny impartit a l’Escola Eina, UAB.

Perfil multidisciplinari, centrat en l’ecodisseny, la sostenibilitat, el disseny tèxtil, la creació i la gestió de projectes constitueixen una combinació d’habilitats i coneixements que mantenen en constant evolució la seva recerca. Aquesta vincula els conceptes del moviment pel decreixement amb processos de producció de disseny, vinculats també al territori, prenent el disseny per a la innovació social i el disseny en transició, com a models per a la creació de nous escenaris productius i creatius.

La docència, la recerca i la consultoria són tres peces claus que es combinen i es retroalimenten entre elles. La ràpida evolució de la materialitat innovadora tèxtil, el debat permanent sobre la sostenibilitat i l’aplicació de nous conceptes, mètodes i processos productius dins l’àmbit industrial tèxtil creen sinergies que no s’entenen les unes sense les altres.

Membre de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona i col·laboradora esporàdica de revistes i blogs, utilitza l’escriptura i la materialitat tèxtil com a llenguatges i canals combinats per a la transmissió de coneixements, la reflexió crítica i la recerca permanent dins l’àmbit de la sostenibilitat del sector tèxtil.